Discover Timiş

Personal

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezoltarea Turismului în Timiş, al cărei preşedinte sunt, a lansat astăzi aplicaţia Discover Timiş, un proiect digital de promovare şi informare turistică.

Vremurile se schimbă. Gândiţi-vă cum se făcea turism în urmă cu 30 de ani. Cum se rezervau hotelurile prin agenţiile de turism, cum călătoriile cu avionul erau strict pentru afaceri. Iar astăzi oricine poate scrie o recenzie pe TripAdvisor, sau rezerva direct la cel mai mic preţ pe Booking. Despre transportul aerian low-cost, nici nu mai vorbim. Poţi zbura în orice colţ al Europei cu doar câţiva euro, dacă cumperi biletul din timp.

Discover Timiş este alcătuită dintr-o suită de aplicaţii software mobile si web şi urmăreşte promovarea afacerilor private din turism, a organizaţiilor, ong-urilor, asociaţiilor şi entităţilor public-administrative din acest domeniu. Noi o administrăm şi le punem acestora la dispoziţie gratuit o platformă modernă în care îşi vor administra singuri pagina de profil prin care vor atrage sau readuce clienţi.

Ne-am canalizat efortul pe structurarea, organizarea şi calitatea informaţiilor, pe strategia de promovare a platformei. In contextul Timişoara – Capitală Culturală Europeană în 2021, am ales acest moment pentru lansare pentru că e nevoie de 2-3 ani pentru a ajunge la maturitate, pentru a câştiga suficientă credibilitate, pentru a calibra exact informaţiile pe care oamenii le caută. E nevoie de timp să aduni feedback, să îl procesezi, pentru a oferi un produs digital cât mai bun.

Vă aştept pe discovertimis.com şi pe aplicaţia disponibilă pe telefonul mobil, pentru a descoperi Timişul şi a pune cu toţii umărul la ridicarea turismului timişean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *